flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ

17 серпня 2023, 14:23

Фрунзенський районний суд м. Харкова оголошує набір на період дії воєнного стану на наступними вакантними посадами:

- секретар судового засідання – 3 посади (посадовий оклад 8130 грн.);

- старший судовий розпорядник – 1 посада (посадовий оклад 8130 грн.);

- судовий розпорядник – 1 посада (посадовий оклад 8052 грн.);

- прес-секретар – 1 посада (патронатна служба) (посадовий оклад 9180 грн.).

Призначення на посади здійснюється тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні у відповідності до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законодавством про державну службу, за результатами співбесіди.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом.    

Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Вимоги до осіб, які претендують на посаду державної служби:

- громадянство України;

- вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра;

- вільне володіння державною мовою;

- без вимог до досвіду роботи.

Оплата праці складається з посадового окладу, надбавки за вислугу років, надбавки за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – надбавки за інтенсивність праці та премія відповідно до ст. 52 ЗУ «Про державну службу», Постанови КМУ «Питання оплати праці працівників державних органів» від 18.01.2017 № 15 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 13 січня 2021 року № 15), із змінами.

Кандидатам на вказані посади необхідно заповнити резюме за формою згідно з додатком 21 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648), зі змінами в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата, реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері.

Від особи, яка виявила бажання взяти участь у співбесіди, не вимагається підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. 

Прохання резюме направляти на електронну пошту Фрунзенського районного суду м. Харкова: kerap@fr.hr.court.gov.ua.

За додатковою інформацією просимо звертатися за номером телефона: (057)392-09-02.