flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

17 листопада 2015, 16:37

 ОГОЛОШЕННЯ

Фрунзенським районним судом м. Харкова на виконання розпорядження Харківської обласної Державної адміністрації від 30 вересня 2015 року №466  « Про затвердження Плану заходів щодо участі Харківської області у проведенні у 2015 році Всеукраїнського тижня права» та з метою формування позитивного іміджу суду зокрема та судової систему в цілому, підвищення загального рівня правової культури , вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя у грудні 2015 року буде проведено День відкритих дверей.

На День відкритих дверей запрошуються учні старших класів шкіл та студентська молодь, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян та рівня довіри до суду.

Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду та інше.

Також буде проведено роз’яснення про порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам'ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді.

Вказаний захід буде проведено ю грудня 2015 року в приміщенні Фрунзенського районного суду м. Харкова за адресою : м. Харків, бульвар Б.Хмельницького,6.32/38, початок о 10 год.оо хв.

 

 

Керівник апарату

 Фрунзенського районного суду                                            Г.М.Дудка

 м. Харкова

 

 

Наказ про проведення дня відкритих дверей у Фрунзенському районному суді м. Харкова

 

Наказ про проведення дня відкритих дверей у Фрунзенському районному суді м. Харкова